Het lidmaatschap

WORD LID !

De Vereniging Historisch Ermeloo is een actieve vereniging. Je ontvangt viermaal per jaar ons verenigingsblad. Ook krijg je uitnodigingen voor lezingen over de historie van Ermelo en de jaarlijkse excursie. Op onze beeldbanken vind je veel digitale informatie.

Steun de vereniging en word lid. Je betaalt € 21,00 (buitenland € 26,00) per kalenderjaar. Voor vragen kun je terecht bij de ledenadministratie.

Vul onderstaand formulier (een digitaal formulier wordt doorgelinkt naar de ledenadministratie) in om lid te worden. Velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen.

  *Klik hieronder op de knop om de privacyverklaring te lezen:

  Digitale postbezorging

  De vereniging is in de coronaperiode gestart met de uitgifte van een Nieuwsbrief. We hebben hiervoor jouw e-mailadres en jouw toestemming tot het gebruik daarvan gevraagd en verkregen.

  Omdat het even geleden is dat je een e-mailadres hebt verstrekt, kan het zijn dat je dit adres niet meer gebruikt, dan wel dat het is vervallen. Een andere mogelijkheid is dat je e-mailadres foutief bij ons is genoteerd.

  Het komt ook voor dat een automatisch aangeleverd bericht, zoals een Nieuwsbrief, door jouw e-mail software als Ongewenst of Spam wordt aangemerkt en in de gelijknamige map in jouw e-mailprogramma wordt opgeslagen.

  Om ons bestand op orde te krijgen vragen wij je hieronder met jouw bevindingen te reageren.

   In eerder stadium al opgave e-mailadres gedaan?*

   Ik heb de nieuwsbrief ontvangen.*

   Zo ja, zonder problemen? Of als Spam/Ongewenst?*