Feest! De nieuwe website

De website van onze vereniging was sterk verouderd. Het werd, mede door de nieuwe huisstijl, tijd voor een nieuwe website. Het bestuur is aan het werk gegaan en heeft een projectgroep Huisstijl en Website samengesteld.

Wat ging er aan de opbouw van de nieuwe website allemaal vooraf?

Eerst werd een nieuwe naam voor de vereniging gekozen: Vereniging Historisch Ermeloo. Daarna werd deze naam in de nieuwe huisstijl meegenomen. De afgelopen 2 jaar was de huisstijl al duidelijk zichtbaar in het nieuwe logo, in Van ’t Erf van Ermeloo, op flyer, op een spandoek, uitnodigingen, advertenties, briefpapier en visitekaartjes.

De nieuwe huisstijl vormt de basis waarmee de nieuwe website kon worden opgebouwd. Voor het technische gedeelte van de website werd Scholten Reclamestudio in Ermelo benaderd. Het schrijven van de webpagina’s is door het bestuur en de werkgroepleden gedaan.

Een website is tegenwoordig een essentieel onderdeel van een vereniging en fungeert als een online visitekaartje. Met de vernieuwing is veel aandacht besteed aan de uitstraling van de vereniging, de gebruiksvriendelijkheid en de inhoud.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens verder op deze website!